Gràcies a la seva eficàcia, els vinils se solen col·locar en terres, encara que també es poden posar en parets.
I és que un dels principals avantatges de la col·locació de vinils en sòls és que són superfícies molt fàcils de netejar.

 

 

 

 

Però no només això, sinó que els vinils també són altament resistents a la humitat, el desgast, els agents químics, les ratllades i les taques. Per tant, els vinils són una opció especialment indicada per col·locar en terres de banys, cuines i dormitoris infantils, així com en espais públics o en zones molt transitades (com ara hotels, oficines, restaurants…).

A la versatilitat, confort i durabilitat pels espais més exigents, se suma l’àmplia diversitat de models i acabats que existeixen de terres vinílics. A Palmir et proposem els de la gamma Linkfloor de Porcelanosa, que es caracteritzen per:

– Tenir un gruix de 6 mil·límetres
– Acabats en tèxtils trenats o d’aspecte que simula el ciment, la fusta o la pedra natural.

Els vinils Linkfloor de Porcelanosa, doncs, recreen una sensació altament realista d’estar fets en aquests elements i, per tant, són perfectes per donar un acabat càlid i de qualitat als sòls de qualsevol espai. A més, gràcies a la gran varietat d’estils que n’existeixen, els vinils permeten aportar un toc personal i exclusiu als ambients, sigui en la totalitat de les superfícies com en una zona concreta del terra o paret.
Així, els vinils també es poden utilitzar per impactar en un punt concret de l’habitació, trencant la simetria de l’espai o centrar l’atenció en un punt concret de la sala. Com? Doncs gràcies a la combinació de dissenys diferents, colors, motius, textures, materials…

Resistents, pràctics i higiènics, així són els vinils Linkfloor del grup Porcelanosa, que tenim disponibles a Palmir per a les teves reformes o per aportar un petit toc distintiu a l’espai.
Per més informació personalitzada, posa’t en contacte amb nosaltres i parlem sense compromís sobre com adaptar, al teu gust, els vinils a l’espai que t’agradaria reformar.