DUTXES ANDORRASi estàs pensant en fer reformes al bany i t’agradaria canviar la banyera que tens ara per una dutxa moderna i funcional, que t’ajudi a guanyar espai i confort, et donem alguns consells com a professionals de les reformes a Andorra.

 

 

 

Espai i dimensions

És fonamental mesurar bé quin espai ocupa la banyera perquè el plat de dutxa seleccionat no sigui més gran de l’espai de què disposem. Si no ho tens en compte, pot ser que et trobis que l’espai que ocupi sigui excessivament gran en comparació a la mida del bany.

Plat de dutxa antilliscant


Et recomanem que col·loquis un plat de dutxa antilliscant, ja que és una inversió que val la pena per garantir el teu benestar i el de tota la família.

Guarda rajoles de més


Si col·loques noves rajoles, et recomanem que en guardis algunes per si mai se’n trenca alguna amb el temps. Pensa que és preferible guardar-ne de mostra perquè amb el temps pot ser que el model en qüestió quedi descatalogat i que no en trobis una d’igual.

Mampara i aixeteries


La mampara i les aixeteries són una part molt important dins de la composició d’una dutxa moderna i funcional. N’existeixen una àmplia gamma de models per escollir i per això cal triar bé quines es col·locaran segons les necessitats i gustos de cadascú.
El millor és deixar-te assessorar per professionals. Així que per qualsevol dubte, a Palmir estem a la teva disposició.