Les cuines amb barra, són una opció que utilitzem sovint als projectes de Palmir i és que és un espai molt pràctic per a  improvisar un menjar ràpid o esmorzar. Es tracta, doncs, d’una solució funcional que contribueix a crear un ambient i zona creativa i actual.Així doncs, en incorporar una base alta amb tamborets, podem crear des d’un espai d’office compatible amb qualsevol tipus de cuina fins a un on podem cuinar o menjar i conversar amb les persones que es trobin a la zona del menjador de la casa.

 

 

En cuines petites, la barra aportarà sensació de major espai i en cuines més grans suposa una zona extra per fer servir com a taula o office.
També es pot col·locar en cuines obertes on la barra funciona com a element de transició, que separa espais diferents com ara la cuina i el menjador.
A continuació, et donem algunes idees sobre com utilitzar les barres a la cuina i quina funcionalitat se’ls pot donar:

  • En cuines petites, com a taula d’esmorzar: tenir una zona de menjador a la cuina resulta impensable quan és de dimensions reduïdes. Per això, la barra es pot incorporar a qualsevol racó de la cuina, per molt petit que sigui. Fins i tot pots adherir-la al taulell de la cuina! És, doncs, una solució molt apreciada en espais reduïts. Si aquest és el teu cas, afegeix a la cuina una barra encastada a la paret i uns tamborets alts: un espai on podràs beure un cafè, esmorzar o, fins i tot, fer un àpat!
  • Cuina amb barra americana: se sol entendre com a cuina oberta, especialment quan la barra és la que delimita diferents zones de la casa. En aquest cas, la barra és una opció que permet crear espais polivalents convertint la cuina en el centre de la zona de dia. Aquesta utilitat et permet compartir moment en família, així com parlar amb els que es troben a l’estança del menjador mentre cuines.
  • Barra de fusta: pràctiques i càlides. Les barres es poden utilitzar com a taulell de la cuina o com a continuïtat d’aquest. Un dels materials, que solem fer servir en els nostres projectes i que aportarà harmonia i calidesa a la barra és la fusta. Un material que, a més, s’adapta tant a espais moderns com rústics!

Si estàs pensant en canviar la teva cuina o refer-la des de zero, però no saps com… contacta amb nosaltres i t’ajudarem a fer realitat els teus projectes!