elegancia banys color negre Una de les tendències actuals per aportar sofisticació i elegància a les sales de bany és apostar per utilitzar elements, com les aixetes, de color negre.
Tot i que el negre sol combinar amb tot, si no es tenen en compte les textures i colors de la resta d’elements, el resultat pot no ser l’esperat. Per això, des de Palmir et donem alguns consells per incorporar elements en color negre a la teva reforma obtenint el millor resultat.

Combina el negre amb colors forts

L’aixeteria negra combina a la perfecció amb colors forts, com el taronja o el verd. En cas de voler donar color i vida al bany, utilitza tons vius i afegeix-hi accessoris o altres elements en negre (com ara les làmpades o els marcs de la mampara de la dutxa).

Combina el negre amb elements de fusta

Aporta caliu a l’espai incorporant llistons de fusta a terra o al sostre, un material noble que combina a la perfecció amb elements de color negre.

Combina el negre amb elements en gris, blanc… i també negre

Qui diu que un bany de tonalitats fosques, com el gris i el negre, és massa seriós? T’assegurem que aquesta elecció aportarà modernitat a l’espai, sobretot si hi incorpores miralls amb llum led de fons, que donaran un efecte òptic molt original. Una opció molt elegant que també et proposem és que et decantis per rajoles i mobles d’emmagatzematge negres i amb textures per aportar dinamisme a l’ambient.

Combina el negre amb elements més tradicionals

Els elements negres per sales de bany, no només queden ideals en espais moderns. De fet, combinant-los bé, poden aportar elegància i glamur a sales amb terres estampats de colors, parets de pedra, zones de tocador vintage…

Per més informació i assessorament personalitzat, posa’t en contacte amb els professionals de Palmir, que et guiaran perquè els elements negres de la teva sala de bany llueixin a la perfecció.