L’escala és un element que no es pot canviar cada any, sinó que haurà d’impressionar durant molt temps. Per això, és molt important trobar un disseny d’escala que no passi de moda i que s’integri perfectament en el disseny interior de la llar.

REFORMES ESCALES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per obtenir una escala impressionant i adient, alguns punts a considerar a més de l’estètica són: l’espai del qual es disposa, la seva posició ideal i el punt de sortida que necessita. A partir d’aquí, existeixen diverses formes d’escales per escollir!

Escales en forma de caragol

Les escales de caragol són perfectes pels espais més reduïts, ja que no ocupen tant lloc. Les més tradicionals són amb baranes verticals i horitzontals, però també poden ser més originals si n’esculls la barana amb formes irregulars o de colors poc convencionals.

L’última tendència de disseny en escales de caragol és la que té baranes tancades en tot l’espai (com si es tractés de parets). Una opció que genera una sensació de major privacitat i més segura per als infants.

Escales volades

L’escala volada és molt popular i moderna. Es caracteritza per tenir una barana de materials transparents o semi transparents, com ara el vidre. Aquest tipus de barana, simple i lleugera, aporta un contrast impactant als esglaons (sobretot si són d’un material sòlid i robust o d’un color contrastat).

Una alternativa a aquest tipus d’escala és l’elecció d’esgraons de formigó, perfectes per les cases d’estil industrial i per aportar un toc modern als ambients més clàssics.

Escales helicoidals i corbes

Les tendències de disseny en escales helicoidals i corbes són moltes. Van des de l’elecció d’un disseny net i brillant (on una barana de vidre és absolutament indispensable), fins al que aporta una sensació de protecció (la barana amb panells tancats és la millor opció).

Escales en ziga-zaga

Un tipus d’escala de disseny elegant i modern que es pot combinar amb acer, vidre, vidre, fusta… Les escales en ziga-zaga són una opció molt popular i la millor solució per a cases amb múltiples pisos, on l’escala és la característica central de tot l’habitatge.

Escales obertes

Les escales amb eix central són molt sòlides i el seu disseny se sol poder integrar perfectament a qualsevol espai. Es pot triar entre molts estils de baranes diferents i optar per estils moderns, contemporanis o clàssics.

A Palmir t’assessorarem sobre les últimes tendències i novetats en escales perquè s’adaptis a la perfecció a la teva llar, tot garantint un resultat d’alta qualitat.