bugaderia a casaRenta, planxa i plega la roba en un espai agradable! Per fer-ho, et donem algunes idees i consells que t’ajudaran a crear una bugaderia a casa.

 

 

 

 

 

 

El primer és identificar quin és l’indret adient per la teva bugaderia: disposes d’una habitació lliure o has d’adaptar algun espai de casa a tal fi? La qüestió és aprofitar bé els metres de què disposis.
En cas que tinguis la sort de tenir una habitació buida o que no fas servir massa, pots fer-hi una sala de rentar meravellosa!

El nostre consell és que comencis per veure quin és el millor lloc per posar el rentadora i l’assecadora. Idealment, hauran d’anar a prop d’un endoll i d’un desaigüe d’aigua. En cas que no en tinguis, pensa si tens la possibilitat d’adaptar la sala per connectar-hi aquests electrodomèstics. A més, recorda que si tens un punt d’aigua, podràs col·locar una aixeta amb pica.
A continuació, identifica el millor lloc per posar la taula de planxar. En aquest cas, t’aconsellem que optis per un lloc proper a la finestra, ja que et serà de gran utilitat per no passar massa calor mentre planxis (sobretot a l’estiu).
A partir d’aquí, ja pots pensar en quins són els armaris, prestatgeries i mobles que t’ajudaran a aprofitar millor l’espai que et queda per guardar: la roba bruta o la neta i planxada, els productes de neteja, les tovalloles, llençols i estovalles… A més, no t’oblidis de les barres per penjar roba i de l’estenedor!
Per aportar el toc final, selecciona elements que aportin caliu a l’espai: cistelles per la roba neta i bruta, caixes per guardar les pinces i altres accessoris.
Si no tens la possibilitat de destinar una sola habitació a la bugaderia de casa, pots aprofitar espais d’altres estances per fer-ho!

La cuina és una de les habitacions que més s’aprofiten per posar la rentadora i assecadora. En aquest sentit, una solució habitual és incorporar una porta que amagui i separi la zona de la cuina de la sala de rentar. Si optes per aquesta solució, el nostre consell és que col·loquis aquests dos electrodomèstics a prop per facilitar el pas de la roba molla d’un a l’altre.
Una altra astúcia, quan l’espai és just, és apilar la rentadora i l’assecadora una sobre l’altra (a causa del seu pes, serà millor si poses la rentadora a sota de l’assecadora).

La sala de bany és un altre espai habitual per col·locar la bugaderia. A més de la rentadora i l’assecadora, pot ser bona idea instal·lar-hi: un taulell, armaris o prestatges per guardar roba, accessoris de rentat.

Si la solució de la cuina i la sala de bany no acaben de ser les adequades en el teu cas, pots optar per posar la bugaderia al vestidor! No hi havies pensat mai? Aquest és un lloc perfecte per fer-ho, ja que podràs guardar directament la roba al seu lloc, un cop rentada i planxada.

Ja veus que no importa si disposes de molt o poc espai per fer una bugaderia a casa, ja que només cal que pensis bé com i on la faràs abans de fer el pas. Així t’asseguraràs que el resultat no sigui caòtic.
I recorda… hi ha una infinitat de solucions per la teva bugaderia: estenedors, taules de planxar plegables, portes corredisses, penjadors i prestatgeries de diversos materials i colors… Per tal que s’adeqüin a l’ambient de la llar, només cal que escullis tots els elements seguint la línia i estil que s’identifica més amb tu i la teva casa!

Si vols un cop de mà per fer la bugaderia dels teus somnis, posa’t en contacte amb els professionals de Palmir, a Andorra, sense compromís.