A Palmir sabem que de vegades pot resultar difícil imaginar com quedarà un projecte de reforma. L’eina perfecta per posar remei a aquesta situació són els renders, que permeten als clients visualitzar com podria quedar un projecte de reforma en la vida real amb una alta qualitat d’imatge en 3D.

 

 

 

Gràcies als renders, doncs, es poden presentar diverses opcions com a resultat final d’un projecte, permetent al client escollir l’alternativa que més s’adequa als seus gustos o necessitats.

Per aquest motiu, molts professionals de l’arquitectura, disseny i interiorisme utilitzen aquestes eines de modelatge 3D, que a més de ser una ajuda per visualitzar un projecte de cara al client, també ho són per presentar les diferents idees i propostes per part dels professionals.

A Palmir ens agrada treballar amb renders, que ens permeten incorporar a cada projecte tot allò que el client desitja, adequant-nos a les característiques de cada espai i permetent-li escollir entre diverses propostes (com vam fer en el cas d’aquesta cuina).

En aquest projecte es van presentar dos renders d’una cuina en tonalitats clares, que combinava el color blanc amb la calidesa de la fusta en taulells, armaris i parets.

El render va jugar un paper fonamental a l’hora de decidir l’acabament de l’illa, que podia incorporar un espia per a 2 o 4 tamborets alts. El resultat final i projecte escollit pel client, el podeu veure en aquesta imatge.

RENDER REFORMES        REFORMAS ANDORRA