reformes bany andorraLa indústria del bany no para d’actualitzar-se i oferir solucions adaptades a les necessitats i tendències actuals.

Pel que fa a materials, el domini de la natura a la llar continua a la sala de bany, incorporant elements en fusta, una tendència que se suma a l’ús de: vidre, rajoles petites, terratzo, marbre…

 

 

 

 

Ús de la fusta per reformar la sala de bany

La fusta se sol utilitzar principalment per cobrir les parets i el terra de les sales de bany, però també hi ha una tendència en incorporar aquest material en superfícies i mobles.

De fet, la fusta en banys queda ideal combinada amb accessoris d’acer inoxidable, ja que el resultat és un estil innovador i amb classe.

A més d’obtenir un resultat súper modern, si decideixes optar per posar fusta a terra, aconseguiràs substituir la fredor de les rajoles per una sensació més càlida en contacte amb els peus nus.

 

Ús del marbre per reformar la sala de bany

El marbre torna a estar de moda per la seva elegància, sobretot en tonalitats blanques, gris i vermell.

En combinar el marbre amb altres materials naturals, com ara la fusta, s’aconsegueix un ambient totalment contemporani. 

 

Ús d’elements metàl·lics per reformar la sala de bany

Ja fa un temps que el metall és tendència a l’hora de decorar qualsevol espia interior i sembla que continuarà estant de moda. Els metalls daurats aportaran glamur a l’espai, sobretot contrastats amb materials naturals.

 

Ús de rajoles per reformar la sala de bany

Les rajoles en parets i terra són els materials més utilitzats en sales de bany. Actualment, però, la tendència és que siguin de mida petita: tipus mosaics, en tires, amb patrons creatius…

Aquesta és una opció ideal per reformar banys que no són massa grans, ja que les rajoles petites crearan un efecte òptic d’amplitud en l’espai.

 

A Palmir sabem com és d’important evolucionar amb el mercat i, per això, disposem de les darreres novetats i tendències per reformar sales de bany a Andorra i crear espais d’estil vintage, moderns, adaptats…

Tot, tenint en compte la importància de l’eficiència energètica, optimització i estalvi de recursos, que són altres factors importants a l’hora de dur a terme un projecte de reforma. Per aquest motiu, a Palmir oferim solucions que respecten el compromís amb el medi ambient i la societat.