Palmir AndorraA Palmir comptem amb una àmplia experiència en el sector de les reformes i som proveïdors i representants exclusius de grans marques del sector a Andorra, com ara Porcelanosa i Nolte Kütchen. També disposem d’una àmplia oferta d’electrodomèstics per a la llar de firmes de la talla de Siemens, Gaggenau, Miele o Smeg.

Gràcies a la nostra experiència en el sector de les reformes, sabem la càrrega de treball que hi ha darrere per aconseguir dur a terme el resultat final esperat.

I és que… quan es fa una reforma cal tenir en compte, no només els materials i marques que es volen instal·lar, sinó també el procés que cal dur a terme per tal que tot funcioni correctament: ferreteria, electricitat, lampisteria, fusteria…

Per això, siguis professional o siguis particular, a Palmir oferim diverses opcions adaptades a cada necessitat i reforma, per a espais de tota mena: des de solucions per a la lampisteria fins a aixeteries, passant per extractors de cuina i materials o pintures dels dissenys més elegants d’alta qualitat.

Visita’ns a la botiga Palmir d’Andorra la Vella per descobrir el ventall de possibilitats i solucions per a la teva reforma.